CV-mall ( Gratis ) - Skapa CV Enkelt med bra CV-mallar

Cv-mallar som ger jobb

Alla mallar är framtagna tillsammans med rekryterare och följer de regler som gäller för “cv-skrivande”. Lägg fokus på innehållet och låt våra cv-mallar ge dig ett iögonfallande utseende.

Urval av CV mall

Våra professionella CV-mallar

Vad våra kunder tycker om vår tjänst

Välj rätt cv mall för att lyckas med jobbsökandet
Med en CV-mall ökar dina chanser att gå vidare till en intervju.

Hur väljer du rätt cv-mall?

Det är en komplicerad och tidskrävande process att söka jobb som kan kännas överväldigande. Men när du väl landar drömjobbet är fördelarna som högre lön, bättre arbetsplats, och trevliga kollegor oftast värt besväret. För att lyckas ta dig fram i konkurrensen om ett jobb krävs det vassa armbågar och ett välkomponerat cv. På CV-mallen.se ger vi dig rätt verktyg för att ta dig igenom processen och landa ditt nya jobb.

Det första stege i en rekryteringsprocess är en gallring av cv:n och då är det viktigt att sticka ut för att hamna i gruppen som går vidare. För att lyckas med detta krävs det ett visuellt tilltalande cv som får alla andra kandidater att blekna. Våra cv-mallar hjälper dig med detta och du behöver bara gå igenom 3 enkla steg för att hitta rätt mall för dig. 

 1. Börja med att välja ut de mallar som du gillar bäst. 
 2. Känn efter vilken av dessa mallar som passar bäst för jobbet du söker.
 3. Anpassa mallen med färg och typsnitt för att matcha din personlighet.

Hur fungerar cv-mallen.se

Vår tjänst är specialanpassad för att skapa alla de ansökningshandlingar som behövs för att söka jobb. Vår cv-byggare gör det enkelt att fylla i rätt och relevant information i ditt CV. Informationen flyttas automatiskt in i den cv-mall du väljer så du inte behöver några förkunskaper kring hur ett cv ska struktureras och formateringen blir alltid perfekt. Du får även möjlighet att skapa ett personligt brev med samma utseende och sist men inte minst kan du komplettera dina ansökningsdokument med ett personlighetstest. Alla dokument finns tillgängliga på ditt konto så du alltid vet vart du har dom och du kan välja att söka jobb med ett online cv eller ladda ner det som PDF så många gånger du vill. 

cv-byggare som flyttar texten till en cv mall

Kom igång med ditt jobbsökande nu och skapa ett konto och se efter själv hur lätt det är att få ett pang-cv med våra cv-mallar.

6 tips för att maximera potentialen av din cv-mall

 • Känn av branschen och företaget du söker jobb hos
  • Söker du jobb inom en “traditionell” bransch som exempelvis redovisningsbranschen kan det vara klokt att välja en enkel cv mall utan så mycket designelement. Söker du jobb som marknadsförare kan det vara en bättre idé att välja en mall med färger och karaktär för att förtydliga din kreativa förmåga.
 • Välj den mall som passar din personlighet bäst
  • I slutändan är det du och din personlighet som kommer charma arbetsgivaren och ge dig jobbet. Därför är det viktigt att mallen du väljer känns rätt för dig.
 • Anpassa innehållet i ditt CV efter tjänsten
  • För att bli kandidaten som får jobberbjudandet krävs det att du är perfekt för tjänsten. Därför måste innehållet i ditt cv är relevant och specialanpassat för jobbet du söker. Använder du ett generiskt cv för alla jobb du söker kommer ditt cv tyvärr hamna i papperskorgen.
 • Inled med en sammanfattning
  • För att skapa ett intresse tidigt rekommenderar vi dig att alltid inleda ditt cv med en kort men intressant sammanfattning där du berättar om dina mål och hur jobbet du söker perfekt för dig. 
 • Vad är viktigast – Lyft fram det först
  • Det finns inga garantier för att hela ditt cv blir läst. Lyft därför fram de arbetslivserfarenheter och kunskaper som matchar jobbet du söker bäst först.
 • Tydlig struktur är A och O
  • För att arbetsgivaren ska orka läsa färdigt krävs det en enkel struktur och att det är lättläst. Ta därför bara med det som är intressant för jobbet du söker och strunta i utfyllnadstext. Arbeta gärna med fetmarkering av nyckelord för att förtydliga.

Artiklar för ditt jobbsökande

Cv-mallar för olika personligheter

Våra CV-mallar är framtagna tillsammans med rekryterare för att de ska innehålla alla de byggstenar som en rekryterare vill ha i en ansökan. Detta gör att du kan välja vilken av våra mallar du vill och ändå vara trygg med att ditt CV kommer vara professionellt. Nedan har du våra mallar som är framtagna för olika karriärer och personer.

Cv-mallar för ungdomar

Det är som sagt ingen lätt uppgift att söka jobb och det blir ännu svårare om du är ungdom och inte har hunnit samla på dig så mycket arbetslivserfarenhet. Det kan då kännas hopplöst och tufft att sticka ut, men med hjälp av våra CV-mallar kan du ändå få till det lilla extra. Våra mallar för ungdomar är utformade för att ge ett ungt, men ambitiöst intryck och fokuset har flyttats från arbetslivserfarenheter till andra sektioner.

Enkla cv-mallar

Letar du efter en traditionell cv-mall som ger ett enkelt och stilrent intryck, har vi flera för dig. Våra enkla mallar har ett minimalistiskt utseende och ger ett enkelt, men professionellt, intryck där dina erfarenheter och kunskaper får skina.

Till de enkla cv-mallarna

Moderna cv-mallar

En modern cv-mall följer den klassiska och standardiserade strukturen för hur man ska skriva ett cv. Men utseendet har uppdaterats och fräschats till för att passa in i vårt moderna samhälle.

Professionella cv-mallar

Våra professionella cv-mallar är framtagna för att ge ett professionellt intryck och med hjälp av subtila, men effektiva detaljer, får det dig att sticka ut från mängden. Det passar dig som ska söka en senior roll på ett företag eller arbetar inom industri.

Läs våra CV exempel

Har du svårt att komma på vad du ska skriva? Vi har massor av cv exempel som du kan läsa för att få inspiration för att komma igång. När du känner att du är redo tar du hjälp av vår cv-byggare så har du ett färdigt cv på nolltid. Det ska vara kul och enkelt att skriva cv det är därför vi finns här för dig.

Till våra cv exempel

Andra bra jobb och CV tjänster

Om du letar efter bra CV byggare i andra länder så kan vi rekommendera följande tjänster.

CV-malen.no – för dig som vill skriva ditt CV på norska.

BuzzCV – för dig som är ute efter en lite enklare tjänst som inte har lika mycket funktionalitet men ändå är ett väldigt bra alternativ.

Meetastudent – Om har mellan 0 – 3 års arbetslivserfarenhet så hittar du alla jobb som passar dig här. På Meet a Student får arbetsgivare bara publicera jobb för unga talanger så här hittar du extrajobb och juniora heltidsroller.

Jobbify – En bra jobbsida för att hitta alla typer av jobb.

Fler vanliga frågor om CV-mallar

Vilken CV-mall är bäst?

Det finns egentligen ingen mall som är bättre än den andra, utan det beror på din personliga smak. Kom ihåg att välja en mall som passar branschen du söker jobb inom och att alltid anpassa ditt CV efter det jobb du söker.

Finns det gratis CV-mallar?

Vill du skapa ett gratis CV, så går det att ladda ner våra mallar som vi har skapat för Word. Bra att ha i åtanke är dock att Word kan vara aningen krångligt, då det främst är ett ordbehandlingsprogram.

Hur ser ett CV ut 2023?

Ska du skriva CV? Så här gör du: Beskriv dina arbetserfarenheter, kunskaper, utbildningar och personliga egenskaper som du vill presentera. Använd gärna en CV-mall som är anpassad efter tjänsten du söker. Kom ihåg att försöka hålla CV:t kort och koncist.

Hur skriver man ett bra CV utan erfarenhet? 

Saknar du arbetslivserfarenhet? Då är det bra att ha med andra kunskaper och färdigheter som kan vara passande till jobbet du söker. Det kan exempelvis vara dina personliga styrkor, skolämnen du är duktig på och dina fritidsintressen. Många gånger handlar det om att finna en person som passar in i teamet och har stor potential att växa i rollen.