CV mallar

Använd en CV mall och få ett cv som sticker ut. Skapa ett konto gratis och kom igång. Alla våra mallar är framtagna i samarbete med rekryterare och har rätt struktur.

Det är enklare med en CV mall

Det är ingen hemlighet att det är tidskrävande och kanske inte helt kul att söka jobb. Det som många ser som det absolut viktigaste är att innehållet i CV:t är välskrivet och följer alla ramar och regler för att en rekryterare ska uppskatta det. Men det som många glömmer bort är att utseendet på CV:t är viktigt. Det är som att bygga en sportbil i en gammal kaross. Även fast innehållet är bäst i världen så kommer ingen köpa bilen då den inte är visuellt tilltalande. Detsamma gäller ditt CV, du kan falla bort för att utseendet på ditt CV inte stämmer överens med innehållet.
Många försöker lösa detta på egen hand genom att försöka skapa ett visuellt tilltalande CV i Word. Detta är självklart möjligt att lösa men det är tyvärr oftast svårare än man tror. Speciellt när du ska börja göra ändringar i texten vilket ofta påverka designen så att du kan behöva börja om från början. Som tur är så har vi på CV-mallen.se en lösning åt dig så du inte behöver uppfinna hjulet på nytt. Vi har skapat ett system med färdiga CV mallar där vårt system anpassar designen på CV:t automatiskt åt dig så du får ett perfekt resultat varje gång.

CV mallar som får rekryteraren att tappa hakan

Vi skapade CV-mallen.se 2015 och sedan dess samarbetat med rekryterare för att ta fram CV mallar som inte bara har rätt struktur utan också har ett utseende som gör att du sticker ut från mängden. En rekryterare lägger i genomsnitt 15-30 sekunder på varje CV som kommer in och under den korta perioden måste du skapa ett lagom stort intresse hos rekryteraren för att ditt CV ska gå vidare i processen. Eftersom ingen hinner läsa igenom ett CV på 30 sekunder så är det första intycket avgörande. Med våra CV mallar är detta inget problem och våra användare har uppgett att dom blir kallade på 40% fler intervjuer efter att de börjat använda våra mallar.

Bästa tipsen för rätt CV mall

Vi har i dagsläget över 20 st olika CV mallar som passar allt från snickare till advokater. Nedan har vi listat våra bästa tips för att du ska välja rätt mall för ditt yrke.

  • Funder ut hur atmosfären inom ditt yrkesområde känns och välj CV mallar som passar
  • Lär känna företaget som du ska söka jobb hos och anpassa struktur och färgen på ditt för att passa företaget
  • Välj en mall som har rätt struktur i förhållande till hur mycket information du kommer ha i ditt CV och vilka sektioner som du vill belysa
  • Sist men inte minst ska du välja en mall som passar och representerar din personlighet!

Det finns alltså ett stort antal faktorer att ta i beaktning innan du hittar rätt mall för dig. Det som är bra med vår CV byggare är att du inte behöver bestämma dig från början. Du kan alltid byta cv mall när du vill och all information flyttas automatiskt över i den nya mallen. Du behöver inte ändra eller skriva om något, allt sker helt sömnlöst. Ett litet extra plus är att varje cv mall kommer med en tillhörande mall för personligt brev. Detta för att du ska få enhetlighet i båda dina ansökningshandlingar.

Professionella CV mallar

Våra professionella CV mallar passar bäst för dig som söker seniora roller eller arbetar inom industrier där man följer existerande strukturer. Detta kan exempelvis vara jobb inom juridik, ekonomi, sjukvård eller roller högre upp i organisationer. Mallarna följer traditionella CV regler men vi har förfinat designen i CV mallarna för att de ska ge ett städat och professionellt intryck. Mallarna har plats för en profilbild och gott om utrymme för jobb beskrivningar så du utförligt kan kunna lyfta fram dina tidigare arbetslivserfarenheter. Om du önskar kan du lägga till en väl tilltagen sammanfattning högst upp i ditt CV för att snabbt sammanfatta din karriär. Du kan självklart också anpassa alla mallarna med önskat typsnitt, textstorlek, jobbtitel.

Moderna CV mallar

Strukturen på ett CV har inte förändrats över tid vilket är bra då det ger enhetlighet. Men de rekryterare som vi samarbetar med menar på detta inte ska ha ett så modernt CV som möjligt. Vi har därför valt att skapa moderna mallar som är upphottade med designelement och färger. Detta påverkar inte själva strukturen utan ger bara ett mer modernt intryck som passar för 2020 talet. Exempelvis så har vi ikoner för sociala medier och accentfärger för att ditt CV ska poppa. Själkvart är färger, typsnitt och mycket mer anpassningsbart så du kan sätta din personliga touch på mallen.

Enkla CV mallar

Ska du söka jobb och behöver ett CV som är enkelt och avskalat. Då ska du ska du använda en av våra enkla cv mallar. Mallarna är traditionella i designen och följer alla regler för hur ett CV ska vara strukturerat och uppbyggt. Våra enkla cv mallar passar dig som vill lägga all fokus på innehållet och inte behöver andra designelement som sticker ut.

CV mallar för ungdomar

Pluggar du fortfarande? Du kanske behöver söka ditt första sommarjobb eller ett extrajobb. Vi har skapat ett stort antal mallar som är anpassade för dig som är ungdom. Som ung person så har du oftast begränsad eller kanske obefintlig arbetslivserfarenhet. Men detta gör absolut inte att du inte ska få ett jobb, vi har alla varit unga och vi har alla fått jobb. Det viktiga är att fokusera på andra delar i ditt CV istället. I våra cv mallar för ungdomar vi valt att fokusera på andra sektioner där du kan belysa dina hobbies, kunskaper som du lärt dig på fritiden och ett stort block högt upp i ditt CV där du har möjlighet att beskriva dig själv.