2020 Professionella CV mallar | Skapa ditt CV på 5 minuter
Student cv Läkare cv Kock CV Utbytesstudent cv

CV mallar som ger dig drömjobbet

Alla mallar är framtagna av designers och godkända av rekryterare. Få ett vinnande CV du också

Fyll i din cv mall

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
facebook logo
nike logo
tesla logo

Över 20+ certifierade CV mallar

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar jurist
CV mallar rekryterare
CV mallar Ingenjör
CV mallar arkitekt
CV mallar veterinär
CV mallar fastighetsmäklare
CV mallar reseledare
CV mallar undersköterska
CV mallar engelska
CV mallar snickare
CV mallar ekonomiassistent
CV mallar sjuksköterska
CV mallar civilingenjör
CV mallar psykolog
CV mallar ekonom
CV mallar it tekniker
CV mallar socionom

Innehållet i ditt CV är viktigt

Läs alla artiklar

Jag la ner en vecka på att försöka göra ett snyggt CV i word men det var helt omöjligt. När jag hittade CV-mallen.se så fixades det på 5 minuter. Det kostar typ en hundring att uppgradera kontot men det är helt klart värt det.

Joaquim Tomaz

Varför ska du använda vår CV byggare?

Det är enklare

Det är enkelt att fylla i ditt CV med vår tjänst. Vårt system skapar ett CV åt dig som annars hade krävt både design och programmeringskunskaper.

cv-mallar

Snygga CV mallar

Välj bland över 20 st CV mallar med ett professionellt, elegant, kreativt eller modernt utseende. Anpassa CV mallen efter din personlighet genom att byta färg, typsnitt och layout. Skriv ditt CV i kronologisk ordning, omvänd kronologisk ordning eller gör en egen kombination.

rättstavning-cv-mallen

Rättstavning och grammatisk hjälp

Oroa dig inte för stavfel. Vår smarta CV byggare hittar stavfel och ger dig grammatisk hjälp medan du skriver. Välj mellan många olika språk.

olika-språk-i-ditt-cv

Språkanpassade mallar

Skriv ditt CV på svenska, engelska eller vilket annat språk du vill. Alla våra CV mallar är språkanpassade så att du kan söka jobb vart i världen du vill.

cv-byggare-cv-mallen

Användarvänligt

Vår tjänst är framtagen med hjälp av feedback från över 300 000 arbetssökande. Detta gör att tjänsten otroligt lättanvänd fast under skalet ligger en avancerad tjänst.

Registrerade medlemmar

300,000+

Genomsnittlig tid till anställning

27 dagar

Positiva omdömen

10232

Skriva CV – 6 Snabba tips

Använd ett online CV

De flesta ansökningar som kommer in för en platsannons är i word format. Om du istället skickar din CV-länk till ditt online CV i din ansökan kommer fånga uppmärksamheten hos rekryteraren direkt.

Olika mallar för olika jobb

Anpassa utseendet på ditt CV till vilken typ av företag som du söker jobb hos. Använd en mer färgglad mall när du söker jobb som ekonomiassistent på Spotify och en mer strikt nedtonad mall för samma roll på skatteverket för att matcha företagens kultur.

Håll det kort

Det finns många regler som man ska följa när man skriver CV. Men den viktigaste är att hålla CV:t på en sida. Blir det längre riskerar du att tappa rekryterades intresse.

Börja med en sammanfattning

Inled ditt CV med en kort text som sammanfattar din resa från skolan till där du är idag och vart du vill. Detta är ett bra sätt att fånga läsarens intresse och det leder till att man vill läsa mer om dig i det personliga brevet.

Ingen onödig information

Försök att inte upprepa samma sak i jobb efter jobb även fast många jobb är inom samma roll. Dela istället upp dina arbetsuppgifter över de olika jobben så man får lite information om vad du gjort på varje jobb. Du behöver inte heller skriva ut någon lång beskrivande text om dina utbildningar. Namnet på din utbildning säger ofta allt.

Glöm inte det personliga brevet

CV:t är viktigt men det personliga brevet är minst lika viktigt. Där ger du en fördjupad bild av vem du är och varför du ska få jobb. Använd en personligt brev mall för att få ett enhetligt utseende på båda dina ansökningsdokument.

Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.

Annika Josefsson

Över 300 000 medlemmar använder redan tjänsten

Christin / Rådgivare

5-stjärnor-betyg

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Martin / Kock

5-stjärnor-betyg

Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett.

Anders / Analytiker

4-stjärnor-betyg

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Se alla 10793 omdömen

CV mallar på andra språk

Vi erbjuder även vår tjänst på andra språk. Bor du i något av nedanstående länder kan du använda en av våra landsspecifika tjänster för CV mallar.

CV mallar för olika arbetsområden