CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem

CV-mallarna du behöver för att få drömjobbet snabbt

Fyll i ditt CV en gång och byt mellan olika utseenden med ett knapptryck

Nyhet
Premium mall
cv mall
Nyhet
Premium mall
cv mall
Nyhet
Premium mall
cv mall
Skapa ett CV med en av CV-mallarna

Vår CV byggare gör det enkelt

Målet med ett CV är att det ska sticka ut och ge dig möjlighet att bli kallad till intervju. Detta kräver inte bara att du har ett välskrivet CV men också att du har rätt struktur samt att ditt CV ser professionellt ut. Detta går att lösa på egen hand genom att läsa på om CV struktur samt att lära sig design. Dock är det en tidskrävande process som ofta slutar med ett halvdant resultat. För att du ska slippa allt detta och kunna fokusera på innehållet i ditt CV har vi skapat CV-mallen.se. Som gratismedlem får du tillgång till vår användarvänliga CV-byggare där du genom en enkel steg för steg process fyller i ditt CV. När du fyllt i ditt CV väljer du den CV mall som passar dig och det jobb du söker bäst. Vår tjänst flyttar automatiskt över all din information in CV mallen. Du behöver inte kunna någon design eller krångla med vilken information som ska komma först i ditt CV. Vårt system gör detta automatiskt åt dig och ger ett perfekt resultat varje gång.

Byt CV mall när du vill

Då vårt system löser allt åt dig kan du när du vill byta mellan olika CV mallar. Detta ger dig friheten att i efterhand kunna ändra dig gällande utseendet på ditt CV och byta. Systemet flyttar automatiskt över all din information till den nya CV mallen och du får ditt nya resultat levererat direkt. Då det är helt gratis att bli medlem rekommenderar vi dig att testa tjänsten och själv se dess värde.

Digitalt CV är framtiden

Eftersom allt i samhället blir mer och mer digitalt finns det ingen anledning till att ditt CV inte ska vara digitalt. Därför har vi valt att ge alla användare ett digitalt CV och digitalt personligt brev. Dessa digitala CV:n och personliga brev finns tillgängliga på egna hemsidor med unika länkar som du enkelt delar med dig av till arbetsgivaren. Du behöver alltså aldrig mer krångla med konstiga dokumentformat eller bifogade filer. Arbetsgivaren klickar på din länk och får upp ditt CV direkt i webbläsaren på sin dator, mobil eller surfplatta. Detta är framtiden för hur man söker jobb.

Ta reda på vilken personlighet du har

Alla människor har olika personligheter och det är inte alltid helt lätt att veta varför man reagerar på ett visst sätt i en specifik situation. Med hjälp av vårt kostnadsfria personlighetstest får man snabbt och enkelt en detaljerad bild av sin personlighet. Detta kan man ha stor nytta av när man söker jobb. Många arbetsgivare och rekryterare använder personlighetstest som ett steg i rekryteringsprocessen. Här kan man ligga steget före då man redan vet resultatet på testet. Bli medlem och gör ditt personlighetstest som ett komplement till ditt nya CV som du också kan skapa som medlem.

Prova CV-mallen nu

CV-mallar som passar olika arbetsområden