CV-mallar 2021 - Skapa CV Enkelt och Gratis - CV-mallen.se

CV mallar som ger dig drömjobbet

Alla mallar är framtagna av designers och godkända av rekryterare. Få ett vinnande CV du också

Tre stycken populära cv mallar

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

Över 20+ certifierade CV mallar

Fyll i ditt CV en gång och byt sedan mellan olika utseenden

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar jurist
CV mallar rekryterare
CV mallar Ingenjör
CV mallar arkitekt
CV mallar veterinär
CV mallar fastighetsmäklare
CV mallar reseledare
CV mallar undersköterska
CV mallar engelska
CV mallar snickare
CV mallar ekonomiassistent
CV mallar sjuksköterska
CV mallar civilingenjör
CV mallar psykolog
CV mallar ekonom
CV mallar it tekniker
CV mallar socionom

Innehållet i ditt CV är viktigt

En snygg mall ger ett bra först intryck. Men innehållet i ditt CV, eller Curriculum Vitae, är minst lika viktigt!

”Jag la ner en vecka på att försöka göra ett snyggt CV i word men det var helt omöjligt. När jag hittade CV-mallen.se så fixades det på 5 minuter. Det kostar typ en hundring att uppgradera kontot men det är helt klart värt det.”

Joaquim Tomaz

Varför ska du använda vår CV byggare?

Det är enklare

Det är enkelt att fylla i ditt CV med vår tjänst. Vårt system skapar ett CV åt dig som annars hade krävt både design och programmeringskunskaper.

Användarvänlig CV byggare

Rättstavning och grammatisk hjälp

Oroa dig inte för stavfel. Vår smarta CV byggare hittar stavfel och ger dig grammatisk hjälp medan du skriver. Välj mellan många olika språk.

Inbyggd rättstavning

Språkanpassade mallar

Skriv ditt CV på svenska, engelska eller vilket annat språk du vill. Alla våra CV mallar är språkanpassade så att du kan söka jobb vart i världen du vill.

Språkanpassade mallar

Personligt brev och CV byggare

Skapa ett professionellt personligt brev snabbt och enkelt. Använd samma mall som ditt CV och få ett enhetligt intryck som imponerar på rekryterarna.

Användarvänlig personligt brev byggare

Snygga CV mallar

Välj bland över 20 st CV mallar med ett professionellt, elegant, kreativt eller modernt utseende. Anpassa CV mallen efter din personlighet genom att byta färg, typsnitt och layout. Skriv ditt CV i kronologisk ordning, omvänd kronologisk ordning eller gör en egen kombination.

Professionella CV mallar

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Skriva CV 6 snabba tips

Använd ett online CV

De flesta ansökningar som kommer in för en platsannons är i word format. Om du istället skickar din CV-länk till ditt online CV i din ansökan kommer fånga uppmärksamheten hos rekryteraren direkt. 

Olika mallar för olika jobb

Anpassa utseendet på ditt CV till vilken typ av företag som du söker jobb hos. Använd en mer färgglad mall när du söker jobb som ekonomiassistent på Spotify och en mer strikt nedtonad mall för samma roll på skatteverket för att matcha företagens kultur. 

Håll det kort

Det finns många regler som man ska följa när man skriver CV. Men den viktigaste är att hålla CV:t på en sida. Blir det längre riskerar du att tappa rekryterades intresse.

Börja med en sammanfattning

Inled ditt CV med en kort text som sammanfattar din resa från skolan till där du är idag och vart du vill. Detta är ett bra sätt att fånga läsarens intresse och det leder till att man vill läsa mer om dig i det personliga brevet.

Ingen onödig information

Försök att inte upprepa samma sak i jobb efter jobb även fast många jobb är inom samma roll. Dela istället upp dina arbetsuppgifter över de olika jobben så man får lite information om vad du gjort på varje jobb. Du behöver inte heller skriva ut någon lång beskrivande text om dina utbildningar. Namnet på din utbildning säger ofta allt. 

Glöm inte det personliga brevet

CV:t är viktigt men det personliga brevet är minst lika viktigt. Där ger du en fördjupad bild av vem du är och varför du ska få jobb. Använd en personligt brev mall för att få ett enhetligt utseende på båda dina ansökningsdokument.

Vad våra användare säger om våra CV mallar

Riktiga användare, riktiga omdömen. Ta dig en titt på alla våra över 10 000+ omdömen här

Martin, Kock

Kund avatar

Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett.

Christin, Rådgivare

Kund avatar

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Andrea, Marknadsassisten

Kund avatar

Kundtjänsten är helt fantastisk! Jag ville anpassa mitt CV efter mina behov men kunde inte lösa det själv. Jag ringde kundtjänsten och de hjälpte mig direkt. Trevlig!

Anders, Analytiker

Kund avatar

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

CV mallar på andra språk

Vi erbjuder även vår tjänst på andra språk. Bor du i något av nedanstående länder kan du använda en av våra landsspecifika tjänster för CV mallar.

CV malar – Norge

CV pohja – Suomi

CV shjabloon – Nederland

CV templates – International

Prova vår professionella CV byggare