CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem Andra länder Cv mallen Norge Cv mallen Finland

Alla våra mallar för personligt brev

Fyll i ditt personliga brev och byt mellan olika utseenden med ett knapptryck

Skapa ditt personliga brev

Skapa ett personligt brev snabbt och enkelt

Det ska vara enkelt att skriva personligt brev

Därför har vi tagit fram den här tjänsten. Som medlem får du tillgång till vår användarvänliga personligt brev byggare. Du skriver ditt personliga brev direkt på ditt konto hos CV-mallen.se och väljer den personliga brev mall som passar dig bäst. Utöver detta får du som medlem också tillgång till färdiga personliga brev exempel och artiklar som ger unika tips och råd kring hur man ska tänka när man skriver.

Byt mall med ett knapptryck

Skriver du ditt personliga brev i exempelvis word måste du designa ditt personliga brev helt själv. Skulle du i efterhand ångra dig gällande utseendet så måste du börja om från början med designen. Detta är ett väldigt tidskrävande jobb som vi tycker är helt onödigt. För att förenkla för dig så har vi tagit fram vårt unika "byt design med ett klick" koncept. Det betyder att du först skriver ditt personliga brev och sedan kan du välja design efter. Tycker du inte om en design klickar du på en annan mall så flyttas all information över i den nya mallen.

Läs mer om personliga brev

Behöver du hjälp med hur du skriver ett personligt brev? Vi har tagit fram en utförlig guide för just detta. I vår guid hjälper vi dig steg för steg genom processen med att skriva ett personligt brev. Du kan även läsa våra personliga brev exempel som vi tagit fram unikt för våra medlemmar. Dessa kan du läsa och få inspiration.

Du behöver ett CV också

När du söker jobb måste du komplettera ditt personliga brev med ett CV. Som medlem hos oss får du därför också ett digitalt CV. Med hjälp av vår CV-byggare kan du enkelt skapa ditt CV genom att välja en cv mall som automatiskt fylls i med den information som du har på ditt konto. Det är inte bara väldigt enkelt att skriva ett cv med vår tjänst. Du får också ett CV som sticker ut och garanterat kommer imponera på arbetsgivaren.

Mallar som passar olika områden