Vi hjälper dig att få ett perfekt personligt brev

Personligt brev mallar arkitekt
Personligt brev mallar ingenjör
Personligt brev mallar rekryterare
Personligt brev mallar jurist
Personligt brev mallar psykolog
Personligt brev mallar socionom
Personligt brev mallar IT-tekniker
Personligt brev mallar ekonom
Personligt brev mallar sommarjobb
Personligt brev mallar ungdom

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Mallar för personligt brev

Utseendet på ditt personliga brev spelar roll

Innehållet i ditt personliga brev är viktigt och du ska lägga ner ordentligt med tid på att få ett välskrivet och genomtänkt personligt brev som kan imponera på arbetsgivaren. Men precis som med ditt CV så spelar utseendet roll. Har du ett välskrivet personligt brev som även ser professionellt ut ökar detta helhetsintrycket och dina chanser att få drömjobbet. Eftersom du alltid ska skicka ett personligt brev och CV tillsammans är det viktigt att båda har samma design och utseende. Eftersom det är svårt att designa ett snyggt CV och personligt brev så har vi skapat över 20 personligt brev mallar som du kan använda när du ska skriva personligt brev och CV.

Ett personligt brev för varje jobb

Ditt personliga brev ska förklara för arbetsgivaren varför du är den bästa kandidaten för jobbet du söker. Detta betyder att innehållet i ditt personliga brev måste anpassa till varje jobb du söker. Tänk på att en arbetsgivare ofta ser om du skrivit ett personligt brev från grunden eller om kopierat en standardtext som du sen skrivit om lite. Märker dom att du inte lagt ner tid på att skriva ett unikt personligt brev så kommer du missa din chans och någon annan får jobbet. Avsätt därför tid för att skriva unika personliga brev för varje jobb du söker.

Personligt brev exempel

Har du inte skrivit ett personligt brev tidigare är det väldigt svårt att veta vad det ska innehålla och hur man ska utforma det. Som enda hemsida på internet erbjuder vi dig möjligheten att läsa riktiga personliga brev för att få inspiration och hjälp kring hur man skriver ett personligt brev. Våra personliga brev exempel är skrivna av personer som fått jobb vilket gör att innehållet är kvalitetssäkrat. Vi rekommenderar dig inte att kopiera våra exempel utan uppmanar dig att läsa dom för att få en guidning kring hur man kan skriva och formulera sig. På så sätt kommer du få ett bättre och mer välskrivet personligt brev.

Skapa ett personligt brev snabbt och enkelt

Det ska vara enkelt att skriva personligt brev

Därför har vi tagit fram den här tjänsten. Som medlem får du tillgång till vår användarvänliga personligt brev byggare. Du skriver ditt personliga brev direkt på ditt konto hos CV-mallen.se och väljer den personliga brev mall som passar dig bäst. Utöver detta får du som medlem också tillgång till färdiga personliga brev exempel och artiklar som ger unika tips och råd kring hur man ska tänka när man skriver. 

Byt mall med ett knapptryck

Skriver du ditt personliga brev i exempelvis word måste du designa ditt personliga brev helt själv. Skulle du i efterhand ångra dig gällande utseendet så måste du börja om från början med designen. Detta är ett väldigt tidskrävande jobb som vi tycker är helt onödigt. För att förenkla för dig så har vi tagit fram vårt unika ”byt design med ett klick” koncept. Det betyder att du först skriver ditt personliga brev och sedan kan du välja design efter. Tycker du inte om en design klickar du på en annan mall så flyttas all information över i den nya mallen.

Läs mer om personliga brev

Behöver du hjälp med hur du skriver ett personligt brev? Vi har tagit fram en utförlig guide för just detta. I vår guid hjälper vi dig steg för steg genom processen med att skriva ett personligt brev. Du kan även läsa våra personliga brev exempel som vi tagit fram unikt för våra medlemmar. Dessa kan du läsa och få inspiration.

Du behöver ett CV också

När du söker jobb måste du komplettera ditt personliga brev med ett CV. Som medlem hos oss får du därför också ett digitalt CV. Med hjälp av vår CV-byggare kan du enkelt skapa ditt CV genom att välja en cv mall som automatiskt fylls i med den information som du har på ditt konto. Det är inte bara väldigt enkelt att skriva ett cv med vår tjänst. Du får också ett CV som sticker ut och garanterat kommer imponera på arbetsgivaren.

Personligt brev för olika arbetsområden