Skapa ett personligt brev som sticker ut

Med vår personliga brev byggare är det enkelt att skriva ett personligt brev. Välj en professionell personligt brev mall och få det att sticka ut

Tre stycken populära cv mallar

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

Över 20+ personliga brev mallar

Fyll i ditt personliga brev och välj en mall som får rekryterarna att vilja läsa ditt personliga brev.

CV mallar förskollärare
CV mallar webb
CV mallar nyexaminerad
CV mallar designer
CV mallar jurist
CV mallar rekryterare
CV mallar Ingenjör
CV mallar arkitekt
CV mallar veterinär
CV mallar fastighetsmäklare
CV mallar reseledare
CV mallar undersköterska
CV mallar engelska
CV mallar snickare
CV mallar ekonomiassistent
CV mallar sjuksköterska
CV mallar civilingenjör
CV mallar psykolog
CV mallar ekonom
CV mallar it tekniker
CV mallar socionom

Vi hjälper dig att skriva ett personligt brev

Vet du inte vad du ska skriva i ditt personliga brev? Ingen fara, vi har välskrivna artiklar som hjälper dig på traven.

”Jag behövde skriva ett personligt brev och läste en av artiklarna på CV-mallen.se. Den gav mig nya idéer och gjorde mitt personliga brev bättre. Sen hittade jag mallarna och nu har mitt CV och personliga brev samma professionella utseende”

Markus Jörnsved

Varför ska du använda vår personliga brev byggare?

Det är enklare

Det är enkelt att skapa ett personligt brev med vår tjänst. Vårt system skapar en design som gör att du sticker ut. Du behöver inte tidigare kunskap inom design eller programmering.

Användarvänlig CV byggare

Rättstavning och grammatisk hjälp

Oroa dig inte för stavfel. Vår smarta personligt brev byggare hittar stavfel och ger dig grammatisk hjälp medan du skriver. Välj mellan många olika språk.

Inbyggd rättstavning

Språkanpassade mallar

Skriv ditt personliga brev och CV på svenska, engelska eller vilket annat språk du vill. Alla våra mallar är språkanpassade så att du kan söka jobb vart i världen du vill.

Språkanpassade mallar

CV byggare och personligt brev

Skapa ett professionellt CV snabbt och enkelt. Använd samma mall som ditt personliga brev och få ett enhetligt intryck som imponerar på rekryterarna.

Användarvänlig personligt brev byggare

Professionella personligt brev mallar

Välj bland över 20 st personligt brev mallar med ett professionellt, elegant, kreativt eller modernt utseende. Anpassa mallen efter din personlighet genom att byta färg, typsnitt och layout.

Professionella CV mallar

”Det är helt otroligt att inte alla använder den här tjänsten. Rekryteraren som jag var på intervju hos undrade om jag var professionell designer. Visst det kostar pengar att ladda ner mallarna men det är småpengar jämfört med löneökningen jag fick.”

Jennifer Karlsdotter

Personligt brev – 6 Snabba tips

Utseendet spelar roll

Det är viktigt att ditt personliga brev inte bara innehåller bra information, det måste också vara visuellt snyggt. Välj därför en design som får dig att sticka ut och matchar utseendet på ditt CV.

Röd tråd i ditt personliga brev

Glöm inte bort att ditt CV också är väldigt viktigt och måste spegla det du skriver i ditt personliga brev. Försök därför att anpassa ditt CV till varje jobb du söker för att både CV och personligt brev ska förklara varför just du ska få jobbet.

Stick ut och ta plats

En perfekt anställd förstår sig på jobbet, tar egna initiativ och ser till att chefen kan fokusera på andra saker. Förmedla därför detta i ditt personliga brev genom att beskriva varför just du ska få jobbet och hur du kan hjälpa till att utveckla företaget.

Anpassa till varje jobb

Det största misstaget som jobbsökare gör är att söka alla jobb med samma personliga brev. Detta märker rekryteraren direkt de jobbsökarna blir bortsorterade. Anpassa därför varje personligt brev till varje jobb du söker.

Håll det lättläst

Krångla inte till det för mycket. Tänk på att ditt personliga brev innehåller mycket text som en arbetsgivare ska läsa. Därför är det viktigt att texten är lättläst och att du håller läsarens uppmärksamhet genom hela texten.

Exempel är viktigt

Lyft fram exempel på vad du tidigare gjort som går att applicera på jobbet du söker. Har du exempelvis effektiviserat en process på ditt tidigare jobb och du märker att denna effektivisering inte skett på jobbet du söker är det ett perfekt exempel att ta med i din text.

Vad våra användare säger om våra CV mallar

Riktiga användare, riktiga omdömen. Ta dig en titt på alla våra över 10 000+ omdömen här

Martin, Kock

Kund avatar

Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett.

Christin, Rådgivare

Kund avatar

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Andrea, Marknadsassisten

Kund avatar

Kundtjänsten är helt fantastisk! Jag ville anpassa mitt CV efter mina behov men kunde inte lösa det själv. Jag ringde kundtjänsten och de hjälpte mig direkt. Trevlig!

Anders, Analytiker

Kund avatar

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Personligt brev på andra språk

Vi erbjuder även vår tjänst på andra språk. Bor du i något av nedanstående länder kan du använda en av våra landsspecifika tjänster för ditt personliga brev.

Jobbsøknad – Norge

Työhakemus – Suomi

Sollicitatiebrief – Nederland

Cover letter – International

Prova våra personliga brev mallar