Profesionella mallar för personligt brev [ 2021 ] - Certifierade av rekryterare

Ladda...

Vänligen vänta, detta kan ta en stund

Personligt brev - Mallar som får dig att sticka ut

Alla mallar är certifierade och rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya personliga brev och ladda ner det på 10 minuter

Fyll i din personliga brev mall

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Professionella personligt brev mallar

Ladda ner eller sök jobb med ett digitalt personligt brev

Personligt brev mallar arkitekt
Personligt brev mallar ingenjör
Personligt brev mallar rekryterare
Personligt brev mallar jurist
Personligt brev mallar psykolog
Personligt brev mallar socionom
Personligt brev mallar IT-tekniker
Personligt brev mallar ekonom
Personligt brev mallar sommarjobb
Personligt brev mallar ungdom

Skriva personligt brev – Artiklar som hjälper dig

Vet du inte vad du ska skriva i ditt personliga brev? Ingen fara, vi har välskrivna artiklar som hjälper dig på traven.

”Jag behövde skriva ett personligt brev och läste en av artiklarna på CV-mallen.se. Den gav mig nya idéer och gjorde mitt personliga brev bättre. Sen hittade jag mallarna och nu har mitt CV och personliga brev samma professionella utseende”

Markus Jörnsved

Varför ska du använda vår personligt brev byggare?

Våra tjänst hjälper dig att sticka ut

Det är enkelt att fylla i ditt CV med vår tjänst. Vårt system skapar ett CV åt dig som annars hade krävt både design och programmeringskunskaper.

Professionella personligt brev mallar

Välj bland över 20 st personligt brev mallar med ett professionellt, elegant, kreativt eller modernt utseende. Anpassa mallen efter din personlighet genom att byta färg, typsnitt och layout.

Rättstavning och grammatisk hjälp

Oroa dig inte för stavfel. Vår smarta personligt brev byggare hittar stavfel och ger dig grammatisk hjälp medan du skriver. Välj mellan många olika språk.

Språkanpassade mallar

Skriv ditt personliga brev och CV på svenska, engelska eller vilket annat språk du vill. Alla våra mallar är språkanpassade så att du kan söka jobb vart i världen du vill.

CV byggare och personligt brev

Skapa ett professionellt CV snabbt och enkelt. Använd samma mall som ditt personliga brev och få ett enhetligt intryck som imponerar på rekryterarna.

300,000+

Registrerade medlemmar

27 dagar

Genomsnittlig tid till anställning

10232

Positiva omdömen

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

”Det är helt otroligt att inte alla använder den här tjänsten. Rekryteraren som jag var på intervju hos undrade om jag var professionell designer. Visst det kostar pengar att ladda ner mallarna men det är småpengar jämfört med löneökningen jag fick.”

Jennifer Karlsdotter

Personligt brev – 6 Snabba tips

Utseendet spelar roll

Det är viktigt att ditt personliga brev inte bara innehåller bra information, det måste också vara visuellt snyggt. Välj därför en design som får dig att sticka ut och matchar utseendet på ditt CV.

Röd tråd från ditt CV

Glöm inte bort att ditt CV också är väldigt viktigt och måste spegla det du skriver i ditt personliga brev. Försök därför att anpassa ditt CV till varje jobb du söker för att både CV och personligt brev ska förklara varför just du ska få jobbet.

Stick ut och ta plats

En perfekt anställd förstår sig på jobbet, tar egna initiativ och ser till att chefen kan fokusera på andra saker. Förmedla därför detta i ditt personliga brev genom att beskriva varför just du ska få jobbet och hur du kan hjälpa till att utveckla företaget.

Anpassa till varje jobb

Det största misstaget som jobbsökare gör är att söka alla jobb med samma personliga brev. Detta märker rekryteraren direkt de jobbsökarna blir bortsorterade. Anpassa därför varje personligt brev till varje jobb du söker.

Håll det lättläst

Krångla inte till det för mycket. Tänk på att ditt personliga brev innehåller mycket text som en arbetsgivare ska läsa. Därför är det viktigt att texten är lättläst och att du håller läsarens uppmärksamhet genom hela texten.

Exempel är viktigt

Lyft fram exempel på vad du tidigare gjort som går att applicera på jobbet du söker. Har du exempelvis effektiviserat en process på ditt tidigare jobb och du märker att denna effektivisering inte skett på jobbet du söker är det ett perfekt exempel att ta med i din text.

Över 300 000 medlemmar använder redan tjänsten

Läs omdömen från över 10 000 användare

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Annika, Rådgivare

Hittade till CV-mallen för 3 år sedan och jag använder det fortfarande varje gång jag ska söka en ny tjänst. Det är så smidigt att kunna skapa ett nytt CV med en knapptryckning.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Marcus, Analytiker

Skrev ihop mitt CV på 10 minuter och började söka jobb med mitt nedladdade CV. Det är verkligen enkelt att använda tjänsten och jag rekommenderar den varmt.

Collage of portraits of an ethnically diverse young business people.

Martin, kock

”Jag har fått väldigt bra feedback från rekryterar som säger att mitt CV är det snyggaste dom sett”.

Personligt brev på andra språk

Vi erbjuder även vår tjänst på andra språk. Bor du i något av nedanstående länder kan du använda en av våra landsspecifika tjänster för ditt personliga brev.