CV-mallar Personliga brev Personlighetstest Sök jobb Blogg Priser Logga in Bli medlem

Skriv ditt CV på engelska eller något annat språk

Skapa ett professionellt CV och personligt brev på några minuter

Skapa ditt nya CV Över 200 000 svenskar använder tjänsten

Våra medlemmar har blivit anställda av de bästa företagen i Sverige

CV-mallar som passar dig som är engelska

Fyll i ditt CV en gång och byt mellan olika utseenden med ett knapptryck

Nyhet
Premium mall
cv mall
Nyhet
Premium mall
cv mall

Registrerade användare

200,000+

Genomsnittlig tid till anställning

27 dagar

Positiva omdömen

4345

Söker du jobb som engelska och vill ha ett CV som passar?

Ska du skriva ditt CV på engelska och behöver en CV-mall som passar? Då har du hittat rätt. Alla våra CV-mallar är skapade för att kunna skrivas på olika språk. Det enda du behöver göra är att byta språk på rubrikerna i ditt CV för att få det på engelska. Därefter är det bara att fylla i din information i ditt CV.

Fyll i din information och ditt CV är klart

Istället för att arbeta med Word-filer som du laddar ner till din dator har vi valt att skapa en digital CV-byggare. Du fyller enkelt i informationen som du vill ha i ditt CV direkt på ditt konto. Vårt system fyller automatiskt i din CV-mall med informationen så du får ett perfekt resultat varje gång. Eftersom vår tjänst är digital kommer du alltid åt ditt CV vart du än är och kan logga in på ditt konto och uppdatera och ändra i det. Som medlem får du också en egen hemsida med ditt digitala CV. Ditt digitala CV skickar du enkelt till arbetsgivaren som länk. Detta är framtiden för hur man söker jobb och uppskattas av rekryterare som slipper ladda ner filer lokalt på sin dator eller telefon. Ditt digitala CV är självklart mobilanpassat så rekryteraren kan öppna det på sin mobil eller platta även om han inte är på kontoret.

exempelbild för online cv byggareExempelbild på vår CV-byggare

Att tänka på när du ska skriva ett engelskt CV

  1. Eftersom engelska antagligen inte är ditt modersmål måste du kontrollera stavning och grammatik extra noggrant. Kolla i din umgängeskrets om du känner någon som har engelska som modersmål som kan hjälpa dig med korrekturläsning. Rekryteraren eller arbetsgivaren är antagligen engelskspråkig vilket gör att ditt CV snabbt försvinner om din engelska inte är perfekt.
  2. Kontrollera hur ett vanligt CV ser ut i det land som du söker jobb. Våra CV-mallar är i sitt grundutförande anpassade för den svenska marknaden. Därför är det viktigt att du anpassar ditt CV i vår CV-byggare så det matchar det landets normer för hur ett CV ska se ut.
  3. I många länder är det norm att skicka med ett personligt brev eller ”cover letter” som det heter på engelska. Vi har ett stort utbud av personliga brev mallar som du också får tillgång till när du blir medlem.
  4. Uppdatera och rensa i dina sociala medier. Det är inte ovanligt att rekryterare googlar kandidater. Därför är det viktigt att du tar bort oseriösa bilder från Facebook och uppdaterar din LinkedIN profil så den matchar ditt CV.

En tjänst som älskas av kunderna

Ska du skriva CV? Prova vårt verktyg som underlättar arbetet Prova CV-mallen.se nu