Engelska CV-mallar Gratis - Skapa ett perfekt Engelskt CV nu

Skriv ditt CV på engelska eller något annat språk

Certifierade CV mallar som rekommenderas av rekryterare. Skapa ditt nya CV och ladda ner det på 10 minuter

CV mallar för studenter

Våra medlemmar anställs av de största företagen i Sverige

Spotify logo
Facebook logo
Ikea logo
Nike logo
SEB logo
Tesla logo

”Varje intervju jag har gått på så får jag höra att mitt CV är väldigt snyggt. Det tycker jag är väldigt kul och en bidragande faktor till att jag blir kallad till intervju.”

Annika Josefsson

Vilka är fördelarna med vår CV byggare

Personligt brev byggare

Skriv ett personligt brev och använd samma mall som ditt CV.

Personligt brev ikon

20+ certifierade CV mallar

Skapa ett modernt och professionellt CV och personligt brev.

Certifierade cv mallar ikon

Online CV / CV hemsida

Ditt CV är en hemsida. Skicka det som en länk till arbetsgivaren.

Digitalt CV och personligt brev ikon

Ladda ner ditt CV

Ladda ner ditt CV som utskriftsvänlig PDF.

Ladda ner CV som PDF ikon

Rättstavning

Vår CV byggare har inbyggd rättstavning så du inte behöver oroa dig för stavfel i ditt CV.

Rättstavning ikon

& Mycket mer

Sök jobb, personlighetstest och mycket mer på ditt konto.

Mer ikon

Ska du skriva ditt CV på engelska

Ska du skriva ditt CV på engelska och behöver en CV-mall som passar? Då har du hittat rätt. Alla våra CV-mallar är skapade för att kunna skrivas på olika språk. Det enda du behöver göra är att byta språk på rubrikerna i ditt CV för att få det på engelska. Därefter är det bara att fylla i din information i ditt CV.

Fyll i din information och ditt CV är klart

Istället för att arbeta med Word-filer som du laddar ner till din dator har vi valt att skapa en digital CV-byggare. Du fyller enkelt i informationen som du vill ha i ditt CV direkt på ditt konto. Vårt system fyller automatiskt i din CV-mall med informationen så du får ett perfekt resultat varje gång. Eftersom vår tjänst är digital kommer du alltid åt ditt CV vart du än är och kan logga in på ditt konto och uppdatera och ändra i det. Som medlem får du också en egen hemsida med ditt digitala CV. Ditt digitala CV skickar du enkelt till arbetsgivaren som länk. Detta är framtiden för hur man söker jobb och uppskattas av rekryterare som slipper ladda ner filer lokalt på sin dator eller telefon. Ditt digitala CV är självklart mobilanpassat så rekryteraren kan öppna det på sin mobil eller platta även om han inte är på kontoret. Om ett digitalt CV inte är viktigt för dig så kan du även testa vår lite enklare tjänst för att skapa ett CV.

Läs även: Allt du behöver för att skriva ett perfekt CV

Att tänka på när du ska skriva ett engelskt CV

  1. Eftersom engelska antagligen inte är ditt modersmål måste du kontrollera stavning och grammatik extra noggrant. Kolla i din umgängeskrets om du känner någon som har engelska som modersmål som kan hjälpa dig med korrekturläsning. Rekryteraren eller arbetsgivaren är antagligen engelskspråkig vilket gör att ditt CV snabbt försvinner om din engelska inte är perfekt.
  2. Kontrollera hur ett vanligt CV ser ut i det land som du söker jobb. Våra CV-mallar är i sitt grundutförande anpassade för den svenska marknaden. Därför är det viktigt att du anpassar ditt CV i vår CV-byggare så det matchar det landets normer för hur ett CV ska se ut.
  3. I många länder är det norm att skicka med ett personligt brev eller ”cover letter” som det heter på engelska. Vi har ett stort utbud av personliga brev mallar som du också får tillgång till när du blir medlem.
  4. Uppdatera och rensa i dina sociala medier. Det är inte ovanligt att rekryterare googlar kandidater. Därför är det viktigt att du tar bort oseriösa bilder från Facebook och uppdaterar din LinkedIN profil så den matchar ditt CV.

Prova vår professionella CV byggare