Stort utbud av gratis CV mallar

För oss är det viktigt att en CV mall passar allas behov och av den anledningen har vi tagit fram ett stort utbud av gratis CV mallar. Ett bra CV är […]

Stort utbud av gratis CV mallar

För oss är det viktigt att en CV mall passar allas behov och av den anledningen har vi tagit fram ett stort utbud av gratis CV mallar. Ett bra CV är det första steget i jakten på ditt drömjobb och därför är det viktigt för oss att hjälpa dig att skapa det perfekta CV:t.

Det kan vara svårt att veta hur ett CV ska se ut och hur det ska vara strukturerat. Med våra mallar slipper du fundera på det och kan istället fokusera på innehållet i ditt CV för att få ett så bra och välskrivet CV som möjligt.

Alla mallar är framtagna tillsammans med rekryterare och designer vilket ger dig ett professionellt CV som sticker ut när du söker jobb. Detta gör att du kommer bli kallad till fler intervjuer.

Nya uppdaterade CV mallar

En bra layout och en tydlig struktur på ett CV är viktigt och av den anledningen har vi tagit fram flera olika mallar för detta. Med våra mallar blir ditt CV lättläst, snyggt och ger rekryteraren ett gott första intryck av dig. För oss är det viktigt att våra mallar passar alla olika typer av anställningar och därför ser vi till att de alltid är uppdaterade för att passa era behov.

Tanken med mallarna är att alla yrkesgrupper ska kunna använda sig av dem och därför kan olika mallar passa vissa tjänster bättre än andra. Om du söker ett mer kreativt jobb kanske du ska titta på någon av de mer lekfulla mallarna, medan du som söker en administrativ tjänst kan kika på en av mallarna med mer klassisk framtoning.

Gör din valda CV mall personlig

När du bestämt för vilken mall du vill använda har du möjligheten att göra den helt personlig genom att välja färg på detaljerna, ändra typsnitt, byta textstorlek samt sortera om alla sektioner i CV:t eller lägga till egna specialsektioner.

De stylingalternativ du väljer kommer aldrig att påverka läsbarheten eller riskera att förstöra ditt CV. Alla valmöjligheter är utformade för att på ett säkert och riskfritt sätt anpassa och göra ditt CV personligt utan att förlora information. Oavsett vilka val du gör kommer du fortfarande ha ett professionellt CV som du kan vara stolt över.

Om du någon gång skulle vilja byta mall är det enkelt, all din information sparas och flyttas enkelt över till den nya mallen du väljer. Du behöver alltså aldrig vara orolig över att behöva göra dubbelt arbete.

Skapa ett digitalt CV

Alla mallar är testade och optimerade för att fungera på flera typer av enheter och funkar därför lika bra i mobilen som på datorn. Alla mallar är alltså perfekta att skicka digitalt men är även gjorda för att kunna skrivas ut ifall du föredrar att ge en fysisk kopia till arbetsgivaren som du söker jobb hos.

Det finns flera fördelar med att ha ett digitalt CV. Exempelvis kan du länka till dina sociala medier direkt i ditt CV som man enkelt når med ett knapptryck. På så sätt kan du enkelt bjuda in rekryterare till dina sociala plattformar för att få en tydlig helhetsbild av dig. Var bara försiktig med innehållet på de medier du länkar till, dubbelkolla att du inte har några bilder där som kan riskera att skrämma bort potentiella arbetsgivare.

Gratis mallar för personligt brev

Förutom CV mallar skapar vi även gratis personligt brev mallar. Med hjälp av mallarna skapar du enkelt en matchande layout och ger en snyggare helhetsbild av din ansökan. Mallen för personligt brev fungerar på samma sätt som CV mallarna och du kan på ett enkelt sätt anpassa dem efter dina preferenser och behov.

I ett personligt brev är det mer utrymme för fri text och en chans att verkligen visa vem du är. Det kan vara utmanande för många att veta vad man ska skriva och därför har vi tagit fram en guide för hur du skriver ett personligt brev, där hittar du allt för att inspirera och hjälpa till med skrivprocessen.

Effektivisera ditt jobbsökande

Med vår CV byggare och våra CV-mallar effektiviserar du ditt arbetssökande och få enkelt ett professionellt och välstrukturerat CV med ett matchande personligt brev. Vi är här för att göra en process, som annars kan vara jobbig, smidig och rolig. Vi vill hjälpa dig att enkelt nå drömjobbet!

Stort lycka till med ditt jobbsökande önskar vi på CV-mallen!

Dela artikeln
Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Nyheter

  Skrivet av

  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson
  Thomas Gustafsson har arbetat på CV-mallen sedan 2015 och har en gedigen erfarenhet kring CV skrivande. Thomas är ofta ute och föreläser om jobbsökande och CV-skrivande på diverse institutioner.

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna