Gratis CV-mallar – Skapa ett perfekt CV – CV-mallen

Stort utbud av gratis CV-mallar

Ska du skriva CV och behöver en gratis CV mall? Vi har ett stort utbud av gratis CV mallar. Nedan kan du ladda ner en gratis CV mall i Word […]

Stort utbud av gratis CV-mallar

Ska du skriva CV och behöver en gratis CV mall? Vi har ett stort utbud av gratis CV mallar. Nedan kan du ladda ner en gratis CV mall i Word format.

Vill du istället testa ett bättre och enklare sätt att skriva CV på? Då kan du använda dig av en CV byggare som gör det enklare att fylla i ditt CV. Du kan även byta mellan olika cv mallar snabbt och enkelt vilket kan vara bra om man vill söka jobb med olika cv mallar. Skapa ett gratiskonto på CV-mallen.se och testa CV byggaren.

Låt oss berätta mer om våra CV-mallar och hitta en CV-mall som passar bäst för dig att använda när du ska söka drömjobbet.

Stort utbud av gratis CV-mallar

Skapa hur många CV:n du vill

Ett bra CV är det första steget i jakten på ditt drömjobb, och därför är det viktigt för oss att hjälpa dig att skapa ett perfekt CV.

Eftersom alla har olika behov och smak gällande vad som är snyggt, har vi tagit fram ett stort utbud av gratis CV-mallar som du enkelt kan anpassa hur du vill. Med hjälp av våra mallar kommer du garanterat få ett CV som du älskar.

På ditt konto kan du skapa så många CV:n du vill och till varje CV kan du välja en unik mall. På så sätt kan du få variation på dina ansökningshandlingar och anpassa varje CV för det jobb du söker.  

Konsten att skriva ett CV som sticker ut

Använd en CV-mall för rätt struktur

Det kan vara svårt att veta hur ett CV ska se ut och hur det ska vara strukturerat. Eftersom våra CV-mallar följer alla regler för hur ett CV ska vara strukturerat, slipper du tänka på det och kan istället fokusera på innehållet för ett så bra och välskrivet CV som möjligt. När du skapar ditt CV med någon av våra mallar blir det lättläst, snyggt och ger rekryteraren ett gott första intryck av dig.

Upptäck alla våra CV-mallar

Ta dig tid att skriva ett bra CV

Att skriva sitt CV tar ofta längre tid än man tror. Därför är det viktigt att du avsätter gott om tid när du ska skriva ditt CV. När du känner dig klar med ditt CV, bör du läsa igenom det minst tre gånger för att hitta eventuella småfel som kan ha smugit sig in.

Vi vill poängtera att stavfel med största sannolikhet kommer att göra att ditt CV sållas bort till förmån för andra kandidater, då stavfel uppfattas som slarv av en arbetsgivare. Så, lägg tid och engagemang på ditt CV, då det kan leda till att du faktiskt får jobbet du drömmer om.

Läs mer: ”Att skriva CV – alla tips du vill ha

CV-mallen som ger dig det jobb du söker

Att det är viktigt att CV:t har en tilltalande layout och tydlig struktur råder det inga tvivel om. Alla våra mallar är således framtagna tillsammans med rekryterare och designers, för att verifiera kvaliteten och se till att de följer alla regler gällande hur ett CV ska vara strukturerat.

Genom att använda någon av våra CV-mallar, sticker du ut från mängden och skapar maximal uppmärksamhet, vilket ökar möjligheterna att ditt CV blir läst och att du blir kallad på fler intervjuer.

Mallar som passar jobbet du söker

Tanken med mallarna är att de ska gå att använda inom alla branscher och yrkesgrupper. Viktigt att ha i åtanke när du väljer din CV-mall är att mallarna är olika passande för olika tjänster.

Om du till exempel söker ett mer kreativt jobb kanske du ska överväga någon av de mer lekfulla CV-mallarna, medan du kan ta en närmare titt på mallarna med en mer klassisk framtoning om du söker en administrativ tjänst.

Mall Wellington

Wellington – Den stilrena CV-mallen

ANVÄND DENNA CV-MALL

Mall Washington

Washington – En modern och enkel CV-mall

ANVÄND DENNA CV-MALL

Mall Tokyo

Tokyo – CV-mallen som ger ett professionellt intryck

ANVÄND DENNA CV-MALL

Upptäck alla våra CV-mallar

Gör din valda CV-mall personlig

När du har bestämt dig för vilken CV-mall du vill använda finns nästintill oändliga möjligheter att anpassa den, så att den passar dig. Du har möjligheten att göra den helt personlig genom att till exempel välja färg på detaljerna, ändra typsnitt, byta textstorlek samt flytta sektionerna i CV:t eller lägga till egna specialsektioner.

De stylingalternativ du väljer kommer aldrig att påverka läsbarheten och du riskerar inte att förstöra ditt CV, då alla mallar är utformade för att du på ett säkert sätt ska kunna anpassa och göra ditt CV personligt utan att förlora information. Oavsett vilka val du gör, kommer du fortfarande ha ett professionellt CV som du kan vara stolt över.

Byt mall utan problem

Skulle du känna att du vill byta mall är det enkelt gjort, då all din information sparas och smidigt flyttas över till den nya mallen du väljer. Du behöver alltså aldrig vara orolig över att behöva göra dubbelt arbete.

Digitalt CV – möjligt att ladda ner eller skriva ut

Digitalt CV – möjligt att ladda ner eller skriva ut

Alla mallar är testade och optimerade för att fungera på alla enheter och funkar därför lika bra i mobilen, som på datorn. Det gör dem perfekta att skicka digitalt, men även att skriva ut om du vill lämna en fysisk kopia till arbetsgivaren som du söker jobb hos.

Det finns flera fördelar med att ha ett digitalt CV. Du kan exempelvis länka till dina sociala kanaler och på så sätt enkelt bjuda in rekryterare för att de ska få en tydlig helhetsbild av dig. Var bara försiktig med innehållet i de kanaler du länkar till och dubbelkolla att där inte finns några bilder som innebär att du riskerar att skrämma bort potentiella arbetsgivare.

Gratis mallar för personligt brev

Gratis mallar för personligt brev

Utöver CV-mallar erbjuder vi även gratis personligt brev-mallar. Precis som med våra CV-mallar kan du skapa så många personliga brev du vill – helt kostnadsfritt.

Med hjälp av mallarna skapar du enkelt en matchande layout som ger din ansökan ett enhetligt och snyggt intryck. Mallarna för personligt brev fungerar på samma sätt som CV-mallarna och du kan på ett enkelt sätt anpassa dem efter tycke och behov.

Konsten att lyfta fram det rätta i brevet

Ett personligt brev är en komplettering till ditt CV och är viktigt att skicka med i din jobbansökan. I det personliga brevet finns utrymme för fri text, vilket ger dig chansen att verkligen visa vem du är. Här presenterar du dig själv och förklarar varför du är rätt person för jobbet du söker.

Många tycker att det är utmanande att veta vad man ska skriva i sitt personliga brev. Därför har vi tagit fram en guide för hur du skriver ett personligt brev, där du hittar inspiration och hjälp i skrivprocessen.

Digitalt CV eller utskriftsvänlig PDF

Digital länk eller PDF

Både det CV och det personliga brev du skapar är digitalt, vilket innebär att du kan skicka länken till arbetsgivaren du söker jobb hos som i sin tur kan öppna och ladda ner dokumentet direkt i sin webbläsare.

Vill du däremot ladda ner ditt CV som PDF och låta arbetsgivaren göra detsamma, behöver du uppgradera ditt konto. Det kostar då 159 kronor per person och månad. Vi har ingen bindningstid och du kan själv stänga av den återkommande betalningen när du vill, vilket du enkelt gör via ditt konto.

Effektivisera ditt jobbsökande

Med vår CV-byggare och våra mallar effektiviserar du ditt arbetssökande och får enkelt ett professionellt och välstrukturerat CV med ett matchande personligt brev. Vi är här för att göra processen, som annars kan vara jobbig, både smidigare och roligare. Vi vill helt enkelt hjälpa dig att få drömjobbet.

Stort lycka till med ditt jobbsökande!

Vanliga frågor om gratis CV-mallar

Var kan man skapa CV gratis?

Här på CV-mallen kan du enkelt skriva CV med hjälp av våra kostnadsfria CV-mallar. Du kan välja mellan en rad moderna CV-mallar som på ett smidigt sätt går att anpassa med dina uppgifter och meriter för jobbet du söker.
Upptäck våra CV-mallar

Hur skriver man ett CV?

När du använder våra gratis CV-mallar behöver du bara fylla i de tomma fälten i mallen du väljer. När du är färdig kan du snabbt och enkelt ladda ner ditt CV och skicka iväg. Smidigare än så blir det inte att skriva CV och söka det jobb du drömmer om.
Ta del av olika CV-exempel att hämta inspiration från

Hur ska ett CV se ut?

Våra CV-mallar är framtagna tillsammans med rekryterare för att de ska innehålla alla de grundstenar som en rekryterare vill ha i en ansökan. Detta gör att du kan välja vilken CV-mall du vill och ändå vara trygg med att ditt CV kommer vara professionellt. När du väljer CV-mall, är det ändå bra att tänka på vilken bransch du söker jobb inom, hur du vill uppfattas och vad du vill presentera i ditt CV.
Läs mer: CV-mallar anpassade för olika karriärer

Innehållsförteckning
  Fler artiklar om: Nyheter

  Prova vår professionella CV-byggare

  Fler artiklar som denna
  Sveriges bästa arbetsgivare enligt anställda år 2023
  Sveriges bästa arbetsgivare enligt anställda år 2023

  Året 2023 har varit en utmanande period för Sveriges arbetsmarknad med skenande inflation, höjda räntor och ökande arbetslöshet. I oktober ligger arbetslösheten i Sverige på 7,4%, och säsongsanpassade och utjämnade […]

  Bristyrken
  Bristyrken

  Behöver du välja utbildning snart? Då kan det vara bra att ha koll på vilka yrken det kommer finnas jobb inom de närmaste åren när du ska skapa en framtid […]

  Sveriges bästa universitet
  Sveriges bästa universitet

  Går du i tankarna om att börja plugga? Kanske tar du snart studenten, eller har jobbat ett par år och nu är det dags att börja tänka på vad du […]